Hienoja suorituksia radoilta

CAS50 helmikuu // 2018-03-21

Hyvät tuulet puhaltavat edelleen radoilla kun Thorndalen hevosille. Kilpailukausi on alkanut useamman hevosen kohdalla hienosti.

Thorndalen kilpahevosia osallistui helmikuun puolivälissä Galliardin ja Briarwoodin kilpailuihin. Briarwoodissa iloittiin Sasnak Painterin uran aloitusta maiden-voitolla ja 3-vuotiaan tuoreen tulokasori Focuksen maidensijoitusta.

Galliardissa jännitettiin 2-vuotiaan Fairy Queen MRC:n juoksua. Edellinen startti G2 Adirondack Stakesissa meni penkin alle huonon lähtöpaikan ja pussiin joutumisen vuoksi, joten nyt peukut olivat pystyssä lähdön onnistumisen puolesta. Fairy Queen sai hyvän terävän lähdön Galliardin G2 lähtöön ja pysyi kärjen tuntumassa. Kuuden furlongin matkalla ehti tapahtua, sillä johtanut hevonen paloi nopeasti loppuun ja avasi Fairy Queenille tilaa juosta kärkeen ja voittoon!

Myös 8-vuotias Rail Blazer SNAK starttasi G2 lähdössä. Ori on loistokunnossa tällä kaudella. Lähdössä Rail Blazer hieman myöhästyi mutta jockey sai korjattua tilanteen nopeasti. Rail Blazer voitti lähdön pään mitalla.

 

Sasnak Painter, Fairy Queen MRC, Rail Blazer SNAK

Kommentit

Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä uutista!


Kirjoita kommenttisi
Kuinka paljon on neljä ynnä viisi: (vastaa numerolla, spämmiesto)