Tuoreimmat uutiset kerrotaan täällä

Muistathan myös jättää terveisesi kommentteihin!

Huipputamma Bloody Mind siirtyy siitokseen

CAS XXIV huhtikuu // 09.04.2012Kaksinkertainen G1 voittaja ja moninkertainen grade-sijoittuja Bloody Mind SNAK siirtyi juhlallisin menoin siitostammaksi Sasnakin pääsiittolaan huhtikuun alussa palattuaan Hongkongista.

Bloody Mind SNAK kilpaili viimeisen kerran Hongkongissa puolustaen edellisen vuoden G1 Crowns´ Plate -lähdön voittoa. Tällä kertaa 5-vuotias tamma joutui myöntymään nuoremmilleen ollen lähdön neljäs. Saimme kuitenkin olla osallisena voittojuhlassa, sillä sen vei Daymor Acresin omistama yllättäjä Russian Roulette SNAK (i. Macho Speed SNAK e. Sasnak Roma Tiger)!

Bloody Mind SNAK menestyi nurmiradoilla. Sen uran huippuhetkiin kuuluvat G1 St Legerin ja G1 Crowns´ Platen voitot, voittosumma kohosi yli 3,5 miljoonaan euroon ja sijoitusprosentti tammalla on pysynyt 100:ssa prosentissa.

Bloody Mind on emänsä Agaves Blood Moneyn toinen varsa. Sen sisko Sasnak Bijou oli myös huippujuoksija, voittaen mm. Breeders Cup Turfin. Parhaillaan valmennuksessa on Bloody Mindin 2-vuotias veli Rough Humour SNAK, joka aloittaa kauttaan todennäköisesti 3-vuotiaana.  

Bloody Mindin isä Sasnak Mindbreaker kuuluu yhteen tilamme menestyneimmistä isälinjoista, sillä sen isä ja isän isä ovat molemmat olleet ansioituneita jalostusoreja jälkeläisnäyttöjen perusteella.  

Bloody Mind astutetaan kuluvalla kaudella oman tilan jalostusorilla Sasnak Samsonitella.


Kommentit

Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä uutista!


Kirjoita kommenttisi
Kuinka paljon on neljä ynnä viisi: (vastaa numerolla, spämmiesto)