Tuoreimmat uutiset kerrotaan täällä

Muistathan myös jättää terveisesi kommentteihin!

Bloody Mind St. Legerin kuningatar!

CAS XXII joulukuu // 19.12.2011Bloody Mind osallistui Newportin radalla juostuun G1 St. Legeriin marraskuun lopussa. Lähtöön osallistui lisäksi kolme orivarsaa, joten Bloody Mindin taustajoukot saivat jännittää kuinka lähdön ainoa tammavarsa selviää orien keskellä 16f:n matkan!

Lähtö oli tasainen. Kukaan osallistujista ei halunnut olla tuulenhalkojana ensimmäisenä. Lopulta asetelmat vakiintuivat niin, että Bloody Mind oli kolmas sisällä ja joukkoa johti Street Prayer Feig (i. Son of Live Wire). Tilanteet pysyivät lähes samoina koko matkan ajan. Viimeisen puolen mailin lähtiessä pyörimään Blood Mind saa hyvän välin päästä kirimään kärkihevosten takaa. Tammalla on vielä hyvin voimia jäljellä ja rata on erinomaisessa kunnossa. Loppusuoralla Bloody Mind kasvatti eron lopulta hevosen mittaan! Toisen sijan piti Street Prayer Feig, kolmanneksi Headwaters (i. Epic Demon SNAK) ja neljänneksi Fittipaldi CTB.

"Olemme enemmän kuin tyytyväisiä Bloody Mindin tulokseen tällä kaudella. Odotamme innolla ensikauden Sim Stayer Challengea!", kommentoi tamman omistaja Nerith.

Bloody Mind SNAK on aloittanu kilpailemaan tällä kaudella, 3-vuotiaana. Sen statistiikka kauden lopuksi on 8: 3-3-0-2 ja voittosumma €748,254. Tamman isä on Sasnak Mindbreaker ja emä Agave's Blood Money. Bloody Mind on puolisisko Sasnak Bijoulle ja kuuluu isänsä ensimmäiseen ikäluokkaan.


Kommentit

Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä uutista!


Kirjoita kommenttisi
Kuinka paljon on neljä ynnä viisi: (vastaa numerolla, spämmiesto)